Home / Doel Sumbang / Awewe Sapi Daging – Doel Sumbang

Awewe Sapi Daging – Doel Sumbang

Advertisement

Aya awewe jaman ayeuna
Ngaku awewe modern
berkarier penuh obsesi
sagala hayang siga lalaki
ceunah emansipasi
bari utek na teu ngarti
bisnis beurang peuting
bisnis naon duka teh teuing
salaki na di imah ngajaga tulak panto
anak na diasuh
cukup ku suster jeung babu
hayang na mobil mewah ngabelaan jadi runtah
ngarepkeun ti salaki ceunah duitna teu cukup wae
emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis
padahal mah hadiah ti rupa-rupa bayawak
awewe nu kieu lain awewe modern
tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
nganut emansipasi kaluar tina aturan
montong ngawalan kodrat
bisi ngadon jadi bejad

Pencarian terkait :
Advertisement

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Ada Cinta – Krisdayanti

Advertisement Jumpa pertama ada yang tertinggalKedip matamu cintaMenusuk hatiku terbawa tidurMelayang layang rasa Ada ada ada cinta dihatikuAda ada ada rasa didadaAda ada ada cinta dihatikuAda ada ada rasa didada Pagi ini aku tak tahanIngin bertemu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes