Kumpulan Lirik Lagu Terbaru - mergane atimu gawe getun neng atiku Informasi Lirik Lagu Pop, Band, Indonesia, Barat, Dangdut, Rock, RnB, malaysia beserta kunci chord gitar terbaru

Via Vallen – Sayang

...cocok neng atiku C C-B-AmNganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu (*)Am EmMeh sambat kalih sinten F G Cyen sampun mekaten merana uripkuF Gaku welasno kangmas… Em Amaku mesakno...

Read More »
Free WordPress Themes