Home / Chord / Nada Kentjana – Tjing Naon Ngarana

Nada Kentjana – Tjing Naon Ngarana

Nada Kentjana Tjing Naon Ngarana Chord

(Intro) D G D

                     G
Budak leutik bisa ngapung..
                    D
babaku ngapungna peuting..
                   A
ngalayang ka kalayangan..
                 Bm
maling anu amis amis..
                  G
sarupaning bungbuahan..
A                  D
 naon bae nu ka pangih

(Chorus)
                    G
Ari beurang ngagarantung..
                   D                 A
pinuh dina dahan kai.. disada kokoreakan
                      Bm
cing hempek kumaneh pikir..
                 G
nukitu naon ngarana ?
A                       D
 Lolong lamun teu ka pangih

(Interlude) G D A Bm G A D

(Chorus)
                    G
Ari beurang ngagarantung..
                   D                 A
pinuh dina dahan kai.. disada kokoreakan
                      Bm
cing hempek kumaneh pikir..
                 G
nukitu naon ngarana ?
A                       D   G D
 Lolong lamun teu ka pangih

Nada Kentjana – Tjing Naon Ngarana

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Husein Alatas – Itu Dosa

Husein Alatas Itu Dosa Chord

Husein Alatas – Itu Dosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes