Breaking News
Home / Atiku Ajur / Nella Kharisma – Atiku Ajur

Nella Kharisma – Atiku Ajur

Nella Kharisma Atiku Ajur Chord

Am Em
tansah eling omongmu
F C
naliko kowe pamit rabi
Dm Am
kaget atiku ngene rasane
F E
ajur sak jroning dodoku..

Am Em
kok blenjani sumpahmu
F C
ndek mbiyen kae ono kene
Dm Am
tegone kowe ngapusi aku
F E
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) Am Em F C
Dm Am F E

Am Em
ajur atiku rasane remuk dodoku
F C
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Dm Am
aku ora ngerti opo to salahku
F E
kowe malah milih balen karo mantanmu..

Am Em
aku berkorban kanggo roso tresno iki
F C
tekan patiku tetep tak belani..
Dm Am
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
F E
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

F G
sak tenane aku nelongso
C Bm Am
yen kok gawe cidro
F G
nanging aku kudu lilo
E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Am Em
tansah eling omongmu
F C
naliko kowe pamit rabi
Dm Am
kaget atiku ngene rasane
F E
ajur sak jroning dodoku..

Am Em
kok blenjani sumpahmu
F C
ndek mbiyen kae ono kene
Dm Am
tegone kowe ngapusi aku
F E
kowe rabi malah karo mantanmu..

Am Em
ajur atiku rasane remuk dodoku
F C
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Dm Am
aku ora ngerti opo to salahku
F E
kowe malah milih balen karo mantanmu..

Am Em
aku berkorban kanggo roso tresno iki
F C
tekan patiku tetep tak belani..
Dm Am
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
F E
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

F G
sak tenane aku nelongso
C Bm Am
yen kok gawe cidro
F G
nanging aku kudu lilo
E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Am Em
tansah eling omongmu
F C
naliko kowe pamit rabi
Dm Am
kaget atiku ngene rasane
F E
ajur sak jroning dodoku..

Am Em
kok blenjani sumpahmu
F C
ndek mbiyen kae ono kene
Dm Am
tegone kowe ngapusi aku
F E
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) Am Em F C
Dm Am F E

F G
sak tenane aku nelongso
C Bm Am
yen kok gawe cidro
F G
nanging aku kudu lilo
E
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Am Em
tansah eling omongmu
F C
naliko kowe pamit rabi
Dm Am
kaget atiku ngene rasane
F E
ajur sak jroning dodoku..

Am Em
kok blenjani sumpahmu
F C
ndek mbiyen kae ono kene
Dm Am
tegone kowe ngapusi aku
F E
kowe rabi malah karo mantanmu..

Am Em
tansah eling omongmu
F C
naliko kowe pamit rabi
Dm Am
kaget atiku ngene rasane
F E
ajur sak jroning dodoku..

Am Em
kok blenjani sumpahmu
F C
ndek mbiyen kae ono kene
Dm Am
tegone kowe ngapusi aku
F E Am
kowe rabi malah karo mantanmu..

Chord Original

Gm Dm
tansah eling omongmu
D# Bb
naliko kowe pamit rabi
Cm Gm
kaget atiku ngene rasane
D# D
ajur sak jroning dodoku..

Gm Dm
kok blenjani sumpahmu
D# Bb
ndek mbiyen kae ono kene
Cm Gm
tegone kowe ngapusi aku
D# D
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) Gm Dm D# Bb
Cm Gm D# D

Gm Dm
ajur atiku rasane remuk dodoku
D# Bb
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Cm Gm
aku ora ngerti opo to salahku
D# D
kowe malah milih balen karo mantanmu..

Gm Dm
aku berkorban kanggo roso tresno iki
D# Bb
tekan patiku tetep tak belani..
Cm Gm
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
D# D
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

D# F
sak tenane aku nelongso
Bb Am Gm
yen kok gawe cidro
D# F
nanging aku kudu lilo
D
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Gm Dm
tansah eling omongmu
D# Bb
naliko kowe pamit rabi
Cm Gm
kaget atiku ngene rasane
D# D
ajur sak jroning dodoku..

Gm Dm
kok blenjani sumpahmu
D# Bb
ndek mbiyen kae ono kene
Cm Gm
tegone kowe ngapusi aku
D# D
kowe rabi malah karo mantanmu..

Gm Dm
ajur atiku rasane remuk dodoku
D# Bb
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Cm Gm
aku ora ngerti opo to salahku
D# D
kowe malah milih balen karo mantanmu..

Gm Dm
aku berkorban kanggo roso tresno iki
D# Bb
tekan patiku tetep tak belani..
Cm Gm
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
D# D
gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

D# F
sak tenane aku nelongso
Bb Am Gm
yen kok gawe cidro
D# F
nanging aku kudu lilo
D
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Gm Dm
tansah eling omongmu
D# Bb
naliko kowe pamit rabi
Cm Gm
kaget atiku ngene rasane
D# D
ajur sak jroning dodoku..

Gm Dm
kok blenjani sumpahmu
D# Bb
ndek mbiyen kae ono kene
Cm Gm
tegone kowe ngapusi aku
D# D
kowe rabi malah karo mantanmu..

(Intro) Gm Dm D# Bb
Cm Gm D# D

D# F
sak tenane aku nelongso
Bb Am Gm
yen kok gawe cidro
D# F
nanging aku kudu lilo
D
mergo kowe wis ra duweni tresno..

(Chorus)
Gm Dm
tansah eling omongmu
D# Bb
naliko kowe pamit rabi
Cm Gm
kaget atiku ngene rasane
D# D
ajur sak jroning dodoku..

Gm Dm
kok blenjani sumpahmu
D# Bb
ndek mbiyen kae ono kene
Cm Gm
tegone kowe ngapusi aku
D# D
kowe rabi malah karo mantanmu..

Gm Dm
tansah eling omongmu
D# Bb
naliko kowe pamit rabi
Cm Gm
kaget atiku ngene rasane
D# D
ajur sak jroning dodoku..

Gm Dm
kok blenjani sumpahmu
D# Bb
ndek mbiyen kae ono kene
Cm Gm
tegone kowe ngapusi aku
D# D Gm
kowe rabi malah karo mantanmu..

Nella Kharisma – Atiku Ajur

Lirik Lagu Terbaru:

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Souljah – Satu Frekuensi

Souljah Satu Frekuensi Chord Capo

Souljah – Satu Frekuensi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes