Breaking News
Home / Chord / Nella Kharisma – Getun Masa Lalu

Nella Kharisma – Getun Masa Lalu

Nella Kharisma Getun Masa Lalu Chord

(Intro) D G A D
Bm Em A D

D G
ketemu aku ro sliramu
A D
sing saiki dadi masa laluku
Bm Em
ser-seran rasane njero atiku
A D
ora nyongko sliramu mundak ayu

D G
rasane aku getun tenanan
A D
medotke sliramu wektu pacaran
Bm Em
kabeh mau amergo jalaran
A D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

G D
saiki aku uwes ngerti
A D
yen sliramu ora bakal bali
G D
saiki aku cobo nglalekno
A D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

D G
pancen aku tresno kowe
A
sayangku mung karo kowe
D
yo mung kowe sing neng ati
Bm
susah seneng tekan mati
Em
ora bakal tak tinggalke
A
njajal mbok titeni wae
D
omonganku iki bener
D
mugo wae ora minger

G
opo enenge awakmu
A
wes melengkapi uripku
D
senajan kamu sangat lucu
Bm
dandan wae yo ora tau
Em
opo maneh nganggo gincu
Am
ben gawe mlinir lambemu
D
rupamu pancen polosan
D
aku coba tetep krasan

G
nanging kok godaan teko
A
aku seneng ro wong liyo
D
mergane bodimu nonjok
Bm
bojoku tak tinggal lungo
Em
pancen atiku ra urus
A
kepincut obrakan gembus
D
gawe aku mati alus
D
kowe saiki ra ngurus

G
getun kuwi tibo mburi
A
ora bakal tibo ngarep
D
kabeh banjur tak lakoni
Bm
senajan mbiyen ati ngarep
Em
getunku soyo tenanan
A
yen aku nyawang dirimu
D
sing mbiyen dadi bojoku
D
saiki masa laluku

(Chorus)
D G
ketemu aku ro sliramu
A D
sing saiki dadi masa laluku
Bm Em
ser-seran rasane njero atiku
A D
ora nyongko sliramu mundak ayu

D G
rasane aku getun tenanan
A D
medotke sliramu wektu pacaran
Bm Em
kabeh mau amergo jalaran
A D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

G D
saiki aku uwes ngerti
A D
yen sliramu ora bakal bali
G D
saiki aku cobo nglalekno
A D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

D G
pancen kowe ayu tenan
A
bedo pas mbiyen pacaran
D
dulu ra mbejaji tenan
Bm
wajahmu sangat pas-pasan
Em
saiki kowe wes bedho
A
gawe aku ngelus dodo
D
mbiyen kok tak sio-sio
D
nganti uripmu nelongso

G
sempet ketemu neng dalan
A
aku eroh kowe sliliran
D
lha kok atiku ser-seran
Bm
nyawang kowe sing menawan
Em
saiki piye carane
A
aku oleh pin BBMme
D
yen wes oleh njur tak invite
D
mugo wae di ACC

G
lha dilalah di ACC
A
ora nyongko bungah tenan
D
jebul malah njur di DC
Bm
yo tak tompo kasunyatan
Em
mungkin kowe wes kelaran
A
nganti kowe wegah tenan
D
karo aku sing ra mutu
D
arep bali neng awakmu

G
saiki wis tak ikhlasno
A
kowe nduweke wong liyo
D
aku yo mung iso pasrah
Bm
tak jak balen kowe wegah
Em
yo wes ra sah tak pikirke
A
timbang aku mumet ndase
D
mending aku joget wae
D
joget jangdut sak penake

(Chorus)
D G
ketemu aku ro sliramu
A D
sing saiki dadi masa laluku
Bm Em
ser-seran rasane njero atiku
A D
ora nyongko sliramu mundak ayu

D G
rasane aku getun tenanan
A D
medotke sliramu wektu pacaran
Bm Em
kabeh mau amergo jalaran
A D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

D G
ketemu aku ro sliramu
A D
sing saiki dadi masa laluku
Bm Em
ser-seran rasane njero atiku
A D
ora nyongko sliramu mundak ayu

D G
rasane aku getun tenanan
A D
medotke sliramu wektu pacaran
Bm Em
kabeh mau amergo jalaran
A D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

G D
saiki aku uwes ngerti
A D
yen sliramu ora bakal bali
G D
saiki aku cobo nglalekno
A D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

Nella Kharisma – Getun Masa Lalu

Lirik Lagu Terbaru:

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Souljah – Satu Frekuensi

Souljah Satu Frekuensi Chord Capo

Souljah – Satu Frekuensi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes