Breaking News
Home / Chord / Nella Kharisma – Kimcil Hokya Hokya

Nella Kharisma – Kimcil Hokya Hokya

Nella Kharisma Kimcil Hokya Hokya Chord

Capo di fret 5

(Intro) Am G F Em  Am
        Am G F Em  Am

Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E
yo mesti wae didupak ndasmu

 Am
aku wes telung sasi suwene
                 G
aku pedot karo kowe
               G
ra tau ono kabare
                  F
wes ora jelas rupane
                 F
jare ora bakal lali
                   E
jebul nyatane yo endi
                 E
kowe ra tau ngabari
                 Am
seprono tekan saiki
                Am
dienteni ora kroso
             G
di sms ora cetho
                 G
jane kowe kuwi menungso
                 F
opo setan sing tuwo
                  F
rupo ayu ati ngglatak
                  E
omonganmu cen kepenak
                   E
lambe koyo begal becak
                 Am
omongane mesti mayak
                Am
yen dasare sifatmu
                   G
kuwi sing gawe mangkel
                       G
ndelok lanangan sing sugih
                  F
awakmu langsung gatel
                       F
opo meneh sing nggo ninja
                  E
nek ra kuwi nggo FU
              E
marai awak ngelu
                   Am
dadi mremen loro untu
                  Am
aku wes ngerti atimu
                   G
jebule mendes sifatmu
                G
dimodali ninja FU
                   F
kowe wis iso jak methu
                     F
ning omah macak krudungan
                    E
ning njobo koyo baj!ngan
           E
oalah cil.. kimcil tenan

(Chorus)
Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E
yo mesti wae didupak ndasmu

  Am
pabu golek sensasi ning facebook
                 G
jare okeh bribikane
                   G
padahal kui meng tai
                     F
dan juga tidak berfiksi
                  F
diumumke liwat dinding
                     E
padahal itu nggak penting
                 E
dikiranya gue ngefek
                Am
sorry aja gue cuek
                Am
lo itu emang cerdik
                 G
cari muka biar eksis
                  G
mestinya eh lo ngaca
              F
dirimu itu siapa
                   F
tampang cuma cari muka
                  E
ini mulut-mulut gue
                  E
biar jelek tapi kece

(Chorus)
Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E
yo mesti wae didupak ndasmu

  Am
pabu mendes kui cen gayamu
                   G
kimcil kuwi julukanmu
ming paitan rupo
  G
karo lambemu sing lunyu
F
 nek didelokke rupamu
yen pancen unyu-unyu
E
 basan wes kenal njero
E
sifatmu kayak AU
Am
 njur caramu koyo ngono
                          G
waton njepat langsung minggat
                 G
ra mikirke aku sopo
                 F
saiki ngejak suloyo
                    F
jane aku ki yo monggo
                      E
nek arep minggat karepmu
                         E
sing penting aku wes ngrasakke
          Am
barangmu itu

(Chorus)
Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E
yo mesti wae didupak ndasmu

Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E
yo mesti wae didupak ndasmu

Am
Mendes sifatmu,
         G
Kimcil kuwi celukanmu
       F
Meng modal rupo ayu,
        E
karo lambemu sek lunyu

    Am
Nek golek lanangan,
         G
milih ninja opo FU
     F
Yen ora keturutan
           E                   Am
yo mesti wae didupak ndasmu, pabu..

Chord Original

(Intro) Dm C A# Am  Dm
        Dm C A# Am  Dm

Dm
Mendes sifatmu,
         C
Kimcil kuwi celukanmu
       A#
Meng modal rupo ayu,
        A
karo lambemu sek lunyu

    Dm
Nek golek lanangan,
         C
milih ninja opo FU
     A#
Yen ora keturutan
           A
yo mesti wae didupak ndasmu

 Dm
aku wes telung sasi suwene
                 C
aku pedot karo kowe
               C
ra tau ono kabare
                  A#
wes ora jelas rupane
                 A#
jare ora bakal lali
                   A
jebul nyatane yo endi
                 A
kowe ra tau ngabari
                 Dm
seprono tekan saiki
                Dm
dienteni ora kroso
             C
di sms ora cetho
                 C
jane kowe kuwi menungso
                 A#
opo setan sing tuwo
                  A#
rupo ayu ati ngglatak
                  A
omonganmu cen kepenak
                   A
lambe koyo begal becak
                 Dm
omongane mesti mayak
                Dm
yen dasare sifatmu
                   C
kuwi sing gawe mangkel
                       C
ndelok lanangan sing sugih
                  A#
awakmu langsung gatel
                       A#
opo meneh sing nggo ninja
                  A
nek ra kuwi nggo FU
              A
marai awak ngelu
                   Dm
dadi mremen loro untu
                  Dm
aku wes ngerti atimu
                   C
jebule mendes sifatmu
                C
dimodali ninja FU
                   A#
kowe wis iso jak methu
                     A#
ning omah macak krudungan
                    A
ning njobo koyo baj!ngan
           A
oalah cil.. kimcil tenan

(Chorus)
Dm
Mendes sifatmu,
         C
Kimcil kuwi celukanmu
       A#
Meng modal rupo ayu,
        A
karo lambemu sek lunyu

    Dm
Nek golek lanangan,
         C
milih ninja opo FU
     A#
Yen ora keturutan
           A
yo mesti wae didupak ndasmu

  Dm
pabu golek sensasi ning facebook
                 C
jare okeh bribikane
                   C
padahal kui meng tai
                     A#
dan juga tidak berfiksi
                  A#
diumumke liwat dinding
                     A
padahal itu nggak penting
                 A
dikiranya gue ngefek
                Dm
sorry aja gue cuek
                Dm
lo itu emang cerdik
                 C
cari muka biar eksis
                  C
mestinya eh lo ngaca
              A#
dirimu itu siapa
                   A#
tampang cuma cari muka
                  A
ini mulut-mulut gue
                  A
biar jelek tapi kece

(Chorus)
Dm
Mendes sifatmu,
         C
Kimcil kuwi celukanmu
       A#
Meng modal rupo ayu,
        A
karo lambemu sek lunyu

    Dm
Nek golek lanangan,
         C
milih ninja opo FU
     A#
Yen ora keturutan
           A
yo mesti wae didupak ndasmu

  Dm
pabu mendes kui cen gayamu
                   C
kimcil kuwi julukanmu
ming paitan rupo
  C
karo lambemu sing lunyu
A#
 nek didelokke rupamu
yen pancen unyu-unyu
A
 basan wes kenal njero
A
sifatmu kayak AU
Dm
 njur caramu koyo ngono
                          C
waton njepat langsung minggat
                 C
ra mikirke aku sopo
                 A#
saiki ngejak suloyo
                    A#
jane aku ki yo monggo
                      A
nek arep minggat karepmu
                         A
sing penting aku wes ngrasakke
          Dm
barangmu itu

(Chorus)
Dm
Mendes sifatmu,
         C
Kimcil kuwi celukanmu
       A#
Meng modal rupo ayu,
        A
karo lambemu sek lunyu

    Dm
Nek golek lanangan,
         C
milih ninja opo FU
     A#
Yen ora keturutan
           A
yo mesti wae didupak ndasmu

Dm
Mendes sifatmu,
         C
Kimcil kuwi celukanmu
       A#
Meng modal rupo ayu,
        A
karo lambemu sek lunyu

    Dm
Nek golek lanangan,
         C
milih ninja opo FU
     A#
Yen ora keturutan
           A
yo mesti wae didupak ndasmu

Dm
Mendes sifatmu,
         C
Kimcil kuwi celukanmu
       A#
Meng modal rupo ayu,
        A
karo lambemu sek lunyu

    Dm
Nek golek lanangan,
         C
milih ninja opo FU
     A#
Yen ora keturutan
           A                   Dm
yo mesti wae didupak ndasmu, pabu..

Nella Kharisma – Kimcil Hokya Hokya

Lirik Lagu Terbaru:

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Endank Soekamti – Wanita

Endank Soekamti Wanita Chord (Intro)

Endank Soekamti – Wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes