Home / Chord / Nella Kharisma – Konco Kringetan

Nella Kharisma – Konco Kringetan

Nella Kharisma Konco Kringetan Chord

Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em F C G

C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..

(Intro) F G C

C
bibit awet aku
G
nyawang kowe karo kancamu
Am
gegojekan naliko
Em
wayah bengi udan banyu
F
demak demok terus
C
dibacutke karo ciuman
G
ngelus dodo ati
G
iki mergo uwes kelaran

C
durung tau aku
G
ngerasake loro sakdurunge
Am
mergo ati iki
Em
durung pernah ono sing duwe
F
teko biyen nganti
C G
saiki aku tresno dirimu
G
mugo biso dadi bojo
sampe akhir uripku

(Chorus)
C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..

C
saikine ku wes
G Am
ngerti kabeh opo to sebabe
mergo gandeng aku
Em
ora pernah ono senenge
F
seng tak jalok saiki
C
wes cukup semene saja
G
hubungan kita jangan
G
pernah ada derita

C
welingku siji ojo
G
mung dadi konco kringetan
Am
yen tembe mburi kowe
Em
bakale dadi wong edan
F
luweh becik aku
C G
mundur dadi jomblo sing keren
G
wes cukup sak mene saiki lo gue end

(Chorus)
C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..

(Intro) C G Am Em F C G

(Chorus)
C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..

C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..

C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..
F G C
jebul janjimu ora biso dipercoyo..

Chord Original

(Intro) D A Bm F#m G D A

D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..

(Intro) G A D

D
bibit awet aku
A
nyawang kowe karo kancamu
Bm
gegojekan naliko
F#m
wayah bengi udan banyu
G
demak demok terus
D
dibacutke karo ciuman
A
ngelus dodo ati
A
iki mergo uwes kelaran

D
durung tau aku
A
ngerasake loro sakdurunge
Bm
mergo ati iki
F#m
durung pernah ono sing duwe
G
teko biyen nganti
D A
saiki aku tresno dirimu
A
mugo biso dadi bojo
sampe akhir uripku

(Chorus)
D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..

D
saikine ku wes
A Bm
ngerti kabeh opo to sebabe
mergo gandeng aku
F#m
ora pernah ono senenge
G
seng tak jalok saiki
D
wes cukup semene saja
A
hubungan kita jangan
A
pernah ada derita

D
welingku siji ojo
A
mung dadi konco kringetan
Bm
yen tembe mburi kowe
F#m
bakale dadi wong edan
G
luweh becik aku
D A
mundur dadi jomblo sing keren
A
wes cukup sak mene saiki lo gue end

(Chorus)
D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..

(Intro) D A Bm F#m G D A

(Chorus)
D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..

D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..

D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..
G A D
jebul janjimu ora biso dipercoyo..

Nella Kharisma – Konco Kringetan

Lirik Lagu Terbaru:

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Souljah – PHP

Souljah PHP Chord (Intro) C

Souljah – PHP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes