Breaking News
Home / Chord / Nella kharisma – Leda Lede

Nella kharisma – Leda Lede

Nella kharisma Leda Lede Chord

Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em
F C Dm G

C G Am
Biyen kowe ngomong wes ra sudi
Dm G
Saiki kowe nuntut aku bali
Em A Dm
Opo kowe pantes tak langgati
G C
Aku iseh wedi mbok larani

C G Am
Atiku iki wes kadung loro
Dm G
Wes dadi kebacut ilang roso
Em A
Tresnoku wes sudo
Dm
Ra koyo dek jaman semono
G C
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
C G Am
Leda lede lungo teko sak penake..
Dm G C
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C Bm Am Dm
Aku biyen mbok siakke
G C
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

C G
Ora tak getuni ora tak tangisi
Am Em
Lungamu neng endi aku ora nggoleki
F C
Wes kadung kelaran ati ora karuan
Dm G
Wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

C G
Wes lalekke wae aku ora nggondeli
Am Em
Atiku mung siji rakuat yen mbaleni
F C
Salahmu dewe mbiyen kowe wes nglarani
Dm G
Ati leda lede saiki koe pengen aku bali

(Chorus)
C G Am
Leda lede lungo teko sak penake..
Dm G C
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C Bm Am Dm
Aku biyen mbok siakke
G C
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

(Interlude) C G Am
Dm G C
Am Dm G C

C G Am
Atiku iki wes kadung loro
Dm G
Wes dadi kebacut ilang roso
Em A
Tresnoku wes sudo
Dm
Ra koyo dek jaman semono
G C
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
C G Am
Leda lede lungo teko sak penake..
Dm G C
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C Bm Am Dm
Aku biyen mbok siakke
G C
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

C G Am
Leda lede lungo teko sak penake..
Dm G C
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
C Bm Am Dm
Aku biyen mbok siakke
G C
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

Chord Original

(Intro) D A Bm F#m
G D Em A

D A Bm
Biyen kowe ngomong wes ra sudi
Em A
Saiki kowe nuntut aku bali
F#m B Em
Opo kowe pantes tak langgati
A D
Aku iseh wedi mbok larani

D A Bm
Atiku iki wes kadung loro
Em A
Wes dadi kebacut ilang roso
F#m B
Tresnoku wes sudo
Em
Ra koyo dek jaman semono
A D
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
D A Bm
Leda lede lungo teko sak penake..
Em A D
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D C#m Bm Em
Aku biyen mbok siakke
A D
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

D A
Ora tak getuni ora tak tangisi
Bm F#m
Lungamu neng endi aku ora nggoleki
G D
Wes kadung kelaran ati ora karuan
Em A
Wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

D A
Wes lalekke wae aku ora nggondeli
Bm F#m
Atiku mung siji rakuat yen mbaleni
G D
Salahmu dewe mbiyen kowe wes nglarani
Em A
Ati leda lede saiki koe pengen aku bali

(Chorus)
D A Bm
Leda lede lungo teko sak penake..
Em A D
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D C#m Bm Em
Aku biyen mbok siakke
A D
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

(Interlude) D A Bm
Em A D
Bm Em A D

D A Bm
Atiku iki wes kadung loro
Em A
Wes dadi kebacut ilang roso
F#m B
Tresnoku wes sudo
Em
Ra koyo dek jaman semono
A D
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
D A Bm
Leda lede lungo teko sak penake..
Em A D
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D C#m Bm Em
Aku biyen mbok siakke
A D
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

D A Bm
Leda lede lungo teko sak penake..
Em A D
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
D C#m Bm Em
Aku biyen mbok siakke
A D
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

Nella kharisma – Leda Lede

Lirik Lagu Terbaru:

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Souljah – Satu Frekuensi

Souljah Satu Frekuensi Chord Capo

Souljah – Satu Frekuensi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes