Breaking News
Home / Chord / Nella Kharisma – Lungiting Asmoro

Nella Kharisma – Lungiting Asmoro

Nella Kharisma Lungiting Asmoro Chord

Capo di fret 3

(Intro) -D A D G D..
Em A D

A D
seprene nggonku ngenteni janji
G D
iki prasetyaning ati..
Em
kadung tresno mring sliramu
A
duh wong bagus
D
ra eling dino lan wektu

A D
ing ati katon ra biso ilang
D G
soyo suwe soyo ra karuan
G Em
senadyan mung tansah anggadang
A D
aku samar yen sliramu ra kelingan

D Em
wong bagus tak anti-anti
A
jo pijer semoyo wae
D
aku tresno karo kowe..

A
tegane atimu..
A D
soyo gawe loro.. iku ra prayogo
Em
aku ora bakal mundur
A
aku ora bakal mlayu
D
yen durung nyanding sliramu

A
ukuraning tresno
A
dudu bondo nanging
D
lungiting asmoro..

(Interlude) A D G D..
Em A D

A D
seprene nggonku ngenteni janji
G D
iki prasetyaning ati..
Em
kadung tresno mring sliramu
A
duh wong bagus
D
ra eling dino lan wektu

A D
ing ati katon ra biso ilang
D G
soyo suwe soyo ra karuan
G Em
senadyan mung tansah anggadang
A D
aku samar yen sliramu ra kelingan

D Em
wong bagus tak anti-anti
A
jo pijer semoyo wae
D
aku tresno karo kowe..

A
tegane atimu..
A D
soyo gawe loro.. iku ra prayogo
Em
aku ora bakal mundur
A
aku ora bakal mlayu
D
yen durung nyanding sliramu

A
ukuraning tresno
A
dudu bondo nanging
D
lungiting asmoro..

A
ukuraning tresno
A
dudu bondo nanging
D
lungiting asmoro..

Chord Original

(Intro) -F C F Bb F..
Gm C F

C F
seprene nggonku ngenteni janji
Bb F
iki prasetyaning ati..
Gm
kadung tresno mring sliramu
C
duh wong bagus
F
ra eling dino lan wektu

C F
ing ati katon ra biso ilang
F Bb
soyo suwe soyo ra karuan
Bb Gm
senadyan mung tansah anggadang
C F
aku samar yen sliramu ra kelingan

F Gm
wong bagus tak anti-anti
C
jo pijer semoyo wae
F
aku tresno karo kowe..

C
tegane atimu..
C F
soyo gawe loro.. iku ra prayogo
Gm
aku ora bakal mundur
C
aku ora bakal mlayu
F
yen durung nyanding sliramu

C
ukuraning tresno
C
dudu bondo nanging
F
lungiting asmoro..

(Interlude) C F Bb F..
Gm C F

C F
seprene nggonku ngenteni janji
Bb F
iki prasetyaning ati..
Gm
kadung tresno mring sliramu
C
duh wong bagus
F
ra eling dino lan wektu

C F
ing ati katon ra biso ilang
F Bb
soyo suwe soyo ra karuan
Bb Gm
senadyan mung tansah anggadang
C F
aku samar yen sliramu ra kelingan

F Gm
wong bagus tak anti-anti
C
jo pijer semoyo wae
F
aku tresno karo kowe..

C
tegane atimu..
C F
soyo gawe loro.. iku ra prayogo
Gm
aku ora bakal mundur
C
aku ora bakal mlayu
F
yen durung nyanding sliramu

C
ukuraning tresno
C
dudu bondo nanging
F
lungiting asmoro..

C
ukuraning tresno
C
dudu bondo nanging
F
lungiting asmoro..

Nella Kharisma – Lungiting Asmoro

Lirik Lagu Terbaru:

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Endank Soekamti – We Are Fine

Endank Soekamti We Are Fine

Endank Soekamti – We Are Fine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes