Lirik Lagu dan Chrod Gitar Terbaru 2017

Nella Kharisma – Mego

Nella Kharisma Mego Chord

(Intro) C Em F G
Am Em F G C

C
Tresno sing ono
Em
njero dodoku
F
Tetep tak ugemi
G
tekan saiki

C
Wulan lintang jejer
Em
bareng dadi siji
F
Koyo tresnoku
G
neng ati iki

G Em Am
Lakonku.. ra bakal mblenjani
F
Tenane tresno iki
G
selawase ora lali..

(Chorus)
C
Endahe mego
Em
sing katon ing netro
F
kabut putih nutup
G
ing njerone dodo
C
Endahe mego
Em
wis pestine nyoto
F
Nadyan akeh gudo
G
lelakon sing ora ono

(Intro) Am Em F C
Am Em F G
F G C G

C
Tresno sing ono
Em
njero dodoku
F
Tetep tak ugemi
G
tekan saiki

C
Wulan lintang jejer
Em
bareng dadi siji
F
Koyo tresnoku
G
neng ati iki

G Em Am
Lakonku.. ra bakal mblenjani
F
Tenane tresno iki
G
selawase ora lali..

(Chorus)
C
Endahe mego
Em
sing katon ing netro
F
kabut putih nutup
G
ing njerone dodo
C
Endahe mego
Em
wis pestine nyoto
F
Nadyan akeh gudo
G
lelakon sing ora ono..

C
Endahe mego
Em
sing katon ing netro
F
kabut putih nutup
G
ing njerone dodo
C
Endahe mego
Em
wis pestine nyoto
F
Nadyan akeh gudo
G
lelakon sing ora ono

(Outro) F G C

Chord Original

(Intro) A# Dm D# F
Gm Dm D# F A#

A#
Tresno sing ono
Dm
njero dodoku
D#
Tetep tak ugemi
F
tekan saiki

A#
Wulan lintang jejer
Dm
bareng dadi siji
D#
Koyo tresnoku
F
neng ati iki

F Dm Gm
Lakonku.. ra bakal mblenjani
D#
Tenane tresno iki
F
selawase ora lali..

(Chorus)
A#
Endahe mego
Dm
sing katon ing netro
D#
kabut putih nutup
F
ing njerone dodo
A#
Endahe mego
Dm
wis pestine nyoto
D#
Nadyan akeh gudo
F
lelakon sing ora ono

(Intro) Gm Dm D# A#
Gm Dm D# F
D# F A# F

A#
Tresno sing ono
Dm
njero dodoku
D#
Tetep tak ugemi
F
tekan saiki

A#
Wulan lintang jejer
Dm
bareng dadi siji
D#
Koyo tresnoku
F
neng ati iki

F Dm Gm
Lakonku.. ra bakal mblenjani
D#
Tenane tresno iki
F
selawase ora lali..

(Chorus)
A#
Endahe mego
Dm
sing katon ing netro
D#
kabut putih nutup
F
ing njerone dodo
A#
Endahe mego
Dm
wis pestine nyoto
D#
Nadyan akeh gudo
F
lelakon sing ora ono..

A#
Endahe mego
Dm
sing katon ing netro
D#
kabut putih nutup
F
ing njerone dodo
A#
Endahe mego
Dm
wis pestine nyoto
D#
Nadyan akeh gudo
F
lelakon sing ora ono

(Outro) D# F A#

Nella Kharisma – Mego

Leave A Reply

Your email address will not be published.