Breaking News
Home / Chord / Nella Kharisma – Ojo Sepaneng

Nella Kharisma – Ojo Sepaneng

Nella Kharisma Ojo Sepaneng Chord

Capo di fret 5

(Intro) C F G C F C

C
aku pengen ngene (masalah)
G C
aku pengen ngono (masalah)
C F
aku pengen seneng
G C
ngopo kowe sing sepaneng

C
jarene cah kerjo (ngapusi)
G C
jaremu stel kendo (tenane)
C F
ngopo kowe iseh ngurusi
G C
uripe wong liyo

C G Am
dadi wong ra sah kakean polah
G F
mengko malah dadi masalah
C G
mending meneng mbangane salah
G C
nek wes salah isone mung pasrah
G Am
nduwe lambe kudu di jogo
G F
ojo seneng ngrasani wong liyo
G C
saiki rasakno..

(Chorus)
C
aku pengen ngene
G C
aku pengen ngono
C F
aku pengen seneng
G C
ngopo kowe sing sepaneng

C
jarene cah kerjo
G C
jaremu stel kendo
C F
ngopo kowe iseh ngurusi
G C G
uripe wong liyo..

C
urip di gawe santai
G
ra sah podo sepaneng
Am
ngurusi wong liyo
Em
ra iso ngewareg ke weteng
F
mikir awake dewe
Em
wes nggawe sirah puyeng
Dm
wong liyo sing nyawang
G
ngirone mung seneng seneng

C
akeh sitike rejeki
G
wes ono sing ngatur
Am
gari sepiro sregepe
Em
awakmu sing nandur
F
wes ra usah nggagas
Em
omongane kiwo tengen
Dm
mergo mengko iso nggawe
G C
uripmu sepaneng

F G
wes ra usah ngurusi
C G Am
urusane wong liyo
Dm G C
urusono bojomu sing galak..
F G
rejeki ra neng ngendi
C G Am
ora usah podo meri
Dm G C
sing penting iso ngebul karo ngopi

(Chorus)
C
aku pengen ngene
G C
aku pengen ngono
C F
aku pengen seneng
G C
ngopo kowe sing sepaneng

C
jarene cah kerjo
G C
jaremu stel kendo
C F
ngopo kowe iseh ngurusi
G C
uripe wong liyo

C
aku pengen ngene
G C
aku pengen ngono
C F
aku pengen seneng
G C
ngopo kowe sing sepaneng

C
jarene cah kerjo
G C
jaremu stel kendo
C F
ngopo kowe iseh ngurusi
G C
uripe wong liyo..

Chord Original

(Intro) F Bb C F Bb F

F
aku pengen ngene (masalah)
C F
aku pengen ngono (masalah)
F Bb
aku pengen seneng
C F
ngopo kowe sing sepaneng

F
jarene cah kerjo (ngapusi)
C F
jaremu stel kendo (tenane)
F Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
C F
uripe wong liyo

F C Dm
dadi wong ra sah kakean polah
C Bb
mengko malah dadi masalah
F C
mending meneng mbangane salah
C F
nek wes salah isone mung pasrah
C Dm
nduwe lambe kudu di jogo
C Bb
ojo seneng ngrasani wong liyo
C F
saiki rasakno..

(Chorus)
F
aku pengen ngene
C F
aku pengen ngono
F Bb
aku pengen seneng
C F
ngopo kowe sing sepaneng

F
jarene cah kerjo
C F
jaremu stel kendo
F Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
C F C
uripe wong liyo..

F
urip di gawe santai
C
ra sah podo sepaneng
Dm
ngurusi wong liyo
Am
ra iso ngewareg ke weteng
Bb
mikir awake dewe
Am
wes nggawe sirah puyeng
Gm
wong liyo sing nyawang
C
ngirone mung seneng seneng

F
akeh sitike rejeki
C
wes ono sing ngatur
Dm
gari sepiro sregepe
Am
awakmu sing nandur
Bb
wes ra usah nggagas
Am
omongane kiwo tengen
Gm
mergo mengko iso nggawe
C F
uripmu sepaneng

Bb C
wes ra usah ngurusi
F C Dm
urusane wong liyo
Gm C F
urusono bojomu sing galak..
Bb C
rejeki ra neng ngendi
F C Dm
ora usah podo meri
Gm C F
sing penting iso ngebul karo ngopi

(Chorus)
F
aku pengen ngene
C F
aku pengen ngono
F Bb
aku pengen seneng
C F
ngopo kowe sing sepaneng

F
jarene cah kerjo
C F
jaremu stel kendo
F Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
C F
uripe wong liyo

F
aku pengen ngene
C F
aku pengen ngono
F Bb
aku pengen seneng
C F
ngopo kowe sing sepaneng

F
jarene cah kerjo
C F
jaremu stel kendo
F Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
C F
uripe wong liyo..

Nella Kharisma – Ojo Sepaneng

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Endank Soekamti – We Are Fine

Endank Soekamti We Are Fine

Endank Soekamti – We Are Fine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes