Breaking News
Home / Chord / Nella Kharisma – Sayang 2

Nella Kharisma – Sayang 2

Nella Kharisma Sayang 2 Chord

Capo di fret 5

(Intro) C G Am Em F G Am

Am G
cobo rungokno..oo..
Am
tembang kangen ku iki
F G
dewi asmoro tulung omongno
Am
aku isih ngenteni

Am G
ombak segoro..oo..
Am
kok sajak ngelingake
F G
nambahi kangenku soyo gedi
Am
nganti kepati pati..

(Chorus)
C
andaikan sayangku sak iki
G
iseh ono neng kene
Am Em
kita akan selalu memadu cinta
F
bungahing atiku
G
sedihing atiku..
Am
hanya dalam mimpi

C
rino lan wengi moto iki
G
angel di aremake
Am
mung lam lamat
Em
esem lan manismu
F
kapan ku bertemu
G
sak kedeping moto..
Am
wes marem atiku

(Intro) C G Am Em F G Am

Am G
cobo rungokno..oo..
Am
tembang kangen ku iki
F G
dewi asmoro tulung omongno
Am
aku isih ngenteni

Am G
ombak segoro..oo..
Am
kok sajak ngelingake
F G
nambahi kangenku soyo gedi
Am
nganti kepati pati..

(Chorus)
C
andaikan sayangku sak iki
G
iseh ono neng kene
Am Em
kita akan selalu memadu cinta
F
bungahing atiku
G
sedihing atiku..
Am
hanya dalam mimpi

C
rino lan wengi moto iki
G
angel di aremake
Am
mung lam lamat
Em
esem lan manismu
F
kapan ku bertemu
G
sak kedeping moto..
Am
wes marem atiku

C
andaikan sayangku sak iki
G
iseh ono neng kene
Am Em
kita akan selalu memadu cinta
F
bungahing atiku
G
sedihing atiku..
Am
hanya dalam mimpi

C
rino lan wengi moto iki
G
angel di aremake
Am
mung lam lamat
Em
esem lan manismu
F
kapan ku bertemu
G
sak kedeping moto..
Am
wes marem atiku..

Chord Original

(Intro) F C Dm Am Bb C Dm

Dm C
cobo rungokno..oo..
Dm
tembang kangen ku iki
Bb C
dewi asmoro tulung omongno
Dm
aku isih ngenteni

Dm C
ombak segoro..oo..
Dm
kok sajak ngelingake
Bb C
nambahi kangenku soyo gedi
Dm
nganti kepati pati..

(Chorus)
F
andaikan sayangku sak iki
C
iseh ono neng kene
Dm Am
kita akan selalu memadu cinta
Bb
bungahing atiku
C
sedihing atiku..
Dm
hanya dalam mimpi

F
rino lan wengi moto iki
C
angel di aremake
Dm
mung lam lamat
Am
esem lan manismu
Bb
kapan ku bertemu
C
sak kedeping moto..
Dm
wes marem atiku

(Intro) F C Dm Am Bb C Dm

Dm C
cobo rungokno..oo..
Dm
tembang kangen ku iki
Bb C
dewi asmoro tulung omongno
Dm
aku isih ngenteni

Dm C
ombak segoro..oo..
Dm
kok sajak ngelingake
Bb C
nambahi kangenku soyo gedi
Dm
nganti kepati pati..

(Chorus)
F
andaikan sayangku sak iki
C
iseh ono neng kene
Dm Am
kita akan selalu memadu cinta
Bb
bungahing atiku
C
sedihing atiku..
Dm
hanya dalam mimpi

F
rino lan wengi moto iki
C
angel di aremake
Dm
mung lam lamat
Am
esem lan manismu
Bb
kapan ku bertemu
C
sak kedeping moto..
Dm
wes marem atiku

F
andaikan sayangku sak iki
C
iseh ono neng kene
Dm Am
kita akan selalu memadu cinta
Bb
bungahing atiku
C
sedihing atiku..
Dm
hanya dalam mimpi

F
rino lan wengi moto iki
C
angel di aremake
Dm
mung lam lamat
Am
esem lan manismu
Bb
kapan ku bertemu
C
sak kedeping moto..
Dm
wes marem atiku..

Nella Kharisma – Sayang 2

Lirik Lagu Terbaru:

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Souljah – Satu Frekuensi

Souljah Satu Frekuensi Chord Capo

Souljah – Satu Frekuensi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes