Breaking News
Home / Chord / Nella Kharisma – Sing Biso

Nella Kharisma – Sing Biso

Nella Kharisma Sing Biso Chord

Capo di fret 1

(Intro) Em C D Em
Em C D Em

Em
Mulo sun sing biso
C D Em
Sun sing biso.. nyepuro riko..
Em
Ati wis sing biso
C D Em
yo sing biso.. nerimo riko..

(Intro) Em C D Em
Em C D Em

Em C
Sing sepisan riko natoni roso
D Em
Bolak-balik riko njalok sepuro..
Em C
Wis entek alasan.. osing ketahan
D Em
Ati wis jeru kelaran..

Am Em
Sing kuat maning isun wis warang..
Bm C Dm Em
Ulah riko wis kebangetan..
Am Em
Kudu kelendi isun kentekan akal
Bm Em
Kepaksan isun riko tinggal

(Reff)
Em
Mulo sun sing biso
C D Em
Sun sing biso.. nyepuro riko..
Em
Ati wis sing biso
C D Em
yo sing biso.. nerimo riko..

(Intro) Em C D Em
Em C D Em

(Reff)
Em
Mulo sun sing biso
C D Em
Sun sing biso.. nyepuro riko..
Em
Ati wis sing biso
C D Em
yo sing biso.. nerimo riko..

(Intro) Em C D Em
Em C D Em

Em C
Sing sepisan riko natoni roso
D Em
Bolak-balik riko njalok sepuro..
Em C
Wis entek alasan.. osing ketahan
D Em
Ati wis jeru kelaran..

Am Em
Sing kuat maning isun wis warang..
Bm C Dm Em
Ulah riko wis kebangetan..
Am Em
Kudu kelendi isun kentekan akal
Bm Em
Kepaksan isun riko tinggal

(Reff)
Em
Mulo sun sing biso
C D Em
Sun sing biso.. nyepuro riko..
Em
Ati wis sing biso
C D Em
yo sing biso.. nerimo riko..

Em
Mulo sun sing biso
C D Em
Sun sing biso.. nyepuro riko..
Em
Ati wis sing biso
C D Em
yo sing biso.. nerimo riko..

(Outro) Em C D Em

Chord Original

(Intro) Fm C# D# Fm
Fm C# D# Fm

Fm
Mulo sun sing biso
C# D# Fm
Sun sing biso.. nyepuro riko..
Fm
Ati wis sing biso
C# D# Fm
yo sing biso.. nerimo riko..

(Intro) Fm C# D# Fm
Fm C# D# Fm

Fm C#
Sing sepisan riko natoni roso
D# Fm
Bolak-balik riko njalok sepuro..
Fm C#
Wis entek alasan.. osing ketahan
D# Fm
Ati wis jeru kelaran..

A#m Fm
Sing kuat maning isun wis warang..
Cm C# D#m Fm
Ulah riko wis kebangetan..
A#m Fm
Kudu kelendi isun kentekan akal
Cm Fm
Kepaksan isun riko tinggal

(Reff)
Fm
Mulo sun sing biso
C# D# Fm
Sun sing biso.. nyepuro riko..
Fm
Ati wis sing biso
C# D# Fm
yo sing biso.. nerimo riko..

(Intro) Fm C# D# Fm
Fm C# D# Fm

(Reff)
Fm
Mulo sun sing biso
C# D# Fm
Sun sing biso.. nyepuro riko..
Fm
Ati wis sing biso
C# D# Fm
yo sing biso.. nerimo riko..

(Intro) Fm C# D# Fm
Fm C# D# Fm

Fm C#
Sing sepisan riko natoni roso
D# Fm
Bolak-balik riko njalok sepuro..
Fm C#
Wis entek alasan.. osing ketahan
D# Fm
Ati wis jeru kelaran..

A#m Fm
Sing kuat maning isun wis warang..
Cm C# D#m Fm
Ulah riko wis kebangetan..
A#m Fm
Kudu kelendi isun kentekan akal
Cm Fm
Kepaksan isun riko tinggal

(Reff)
Fm
Mulo sun sing biso
C# D# Fm
Sun sing biso.. nyepuro riko..
Fm
Ati wis sing biso
C# D# Fm
yo sing biso.. nerimo riko..

Fm
Mulo sun sing biso
C# D# Fm
Sun sing biso.. nyepuro riko..
Fm
Ati wis sing biso
C# D# Fm
yo sing biso.. nerimo riko..

(Outro) Fm C# D# Fm

Nella Kharisma – Sing Biso

Lirik Lagu Terbaru:

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Endank Soekamti – Wanita

Endank Soekamti Wanita Chord (Intro)

Endank Soekamti – Wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes