Breaking News
Home / Chord / Nella Kharisma – Tresno Mergo Bondo

Nella Kharisma – Tresno Mergo Bondo

Nella Kharisma Tresno Mergo Bondo Chord

Capo di fret 1

(Intro) C

    F
tak lilakno.. kowe sing lungo
 C         G
ora kuat.. nandang leloro..
C
sak jeroning dodo..
    F
wes tak tompo lelakon iki
 C          G                C
aku trimo.. aku wes pasrah.. lilo legowo..

(Intro) C F G C

      C
ademe mongso bedinding
          G
kang biso nyirep srengenge
          G
neng nyatane ora biso
         C
ngademne atiku..

  Am                    Em
nalikane kowe cidro ing janji..
    F       G          C
rasane ati iki koyo di irisi..

      C                    G
wes suwe sliramu ninggalke aku
      G                     C
angin kang sumilir ngiringi lungomu
  Am                  Em
pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
     F          G              C
nyatane pilih dunyo kang sugih bondo..

(Chorus)
    F
tak lilakno.. kowe sing lungo
 C         G
ora kuat.. nandang leloro..
C
sak jeroning dodo..
    F
wes tak tompo lelakon iki
 C          G                C
aku trimo.. aku wes pasrah.. lilo legowo..

F
 aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
C
 biyen pamite lungo ra kuat urip soro
G
 opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
C
 bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
F
 koyo ngene nasibku loro tenan atiku
C
 mergo abot rosoku tresno marang sliramu
G
 nanging kenyataane kok malah koyo ngene
C
 kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

      C                    G
wes suwe sliramu ninggalke aku
      G                     C
angin kang sumilir ngiringi lungomu
  Am                  Em
pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
     F          G          C
nyatane pilih dunyo kang sugih bondo..

(Chorus)
    F
tak lilakno.. kowe sing lungo
 C         G
ora kuat.. nandang leloro..
C
sak jeroning dodo..
    F
wes tak tompo lelakon iki
 C          G                C
aku trimo.. aku wes pasrah.. lilo legowo..

F
 aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
C
 mbiyen pamite lungo ra kuat urip soro
G
 opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
C
 bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
F
 koyo ngene nasibku loro tenan atiku
C
 mergo abot rosoku tresno marang sliramu
G
 nanging kenyataane kok malah koyo ngene
C
 kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

      C                   G
tak turuti karepmu najan abot jroning dodo
    G               C
aku ra biso moco wujud bondo dunyo
  Am                          Em
nanging aku wes lilo nadyan remuk jeroning dodo
     F          G             C
nyatane kowe priyo mung mburu bondo..
     F          G             C
nyatane kowe priyo mung mburu bondo..

Nella Kharisma – Tresno Mergo Bondo

Lirik Lagu Terbaru:

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Endank Soekamti – Wanita

Endank Soekamti Wanita Chord (Intro)

Endank Soekamti – Wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes