Home / Chord / Via Vallen – Lali Rasane Tresno

Via Vallen – Lali Rasane Tresno

Via Vallen Lali Rasane Tresno Chord

(Intro) C

    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..

(Interlude) C G Am Em Dm C G
            C G Am Em Dm C G C

(Chorus)
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..

C                 G
 Mbiyen tau ono roso
             Am
Ning njero dodo
                    Em
Sakdurunge kowe nggawe, aku cidro
Dm                   C
 kowe tego ninggal lungo
            G
Karo wong liyo
                G
Senajan ati iki loro, Aku ra popo

C                 G
 Wis suwe ora ketemu
                     Am
Kowe teko nang ngarepku
                      Em
Kowe ngajak balen nggawe kaget
              Dm
Sakjroning atiku
              C
Tanpo roso bersalah
               G
kowe genggam tanganku
              G
Terus kowe ngomong
                   Am
pengen balen karo aku

           Em
Goro-goro awakmu
              F
tau ninggalke aku
            C
saiki ilang tresnoku
Am              Em
 Sorry-sorry to say..
           F
Aku ra iso trimo
            G
Mergo saiki tresnoku
                G
wis tinggal kenangan..

(Chorus)
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..

C                  G
 Sakjembare laut samudro
               Am
Bakal tak sebrangi
                     Em
Demi ngentukke tresnamu
            Dm
Pepujaning ati
                   C
nanging opo kowe tego
             G
mblenjani janji
                 G
Nganti eluh iki netes
             C
deres ning pipi

                   G
Sudah lupakan saja cerita
              Am
cinta kita berdua
             Em
Karena diantara kita
              Dm
sudah tak ada rasa
                C            G
Rasa cinta yang dulu selalu ada
                     G
Kini telah pergi menghilang
    C G Am Em Dm C G
Sayang..

(Interlude) C G Am Em Dm C G

           Em
Goro-goro awakmu
              F
tau ninggalke aku
            C
saiki ilang tresnoku
Am              Em
 Sorry-sorry to say..
           F
Aku ra iso trimo
            G
Mergo saiki tresnoku
                G
wis tinggal kenangan..

(Chorus)
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..


* Chord originalnya dari "G"

Via Vallen – Lali Rasane Tresno

Lirik Lagu Terbaru:

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Souljah – Say You Love Me

Souljah Say You Love Me

Souljah – Say You Love Me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes