Lirik Lagu dan Chrod Gitar Terbaru 2017

Via Vallen – Mbukak Jaitan

Via Vallen Mbukak Jaitan Chord

(Intro) Am Am Dm Am
Dm Am F E Am E

Am G Am
tatu mbeset ati iki..
F Am
banyu moto.. deres mili ing pipi..
Dm Am
yen ngelingi lakon uripku iki
E Am E
ra pisan pindo.. di loro ati..

Am G Am
ambyar.. saiki wes ambyar
F Am
janji tresno.. amung dadi kenangan..
Dm Am
duduhono salahku iki opo
E Am
kowe tego mentolo medotne tresno..

(Intro) Dm Am E Am
o a o e..

(Chorus)
G C G C
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
G C
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
E Am
tapi balesane njerukno tatu ati..

(Interlude) Dm Am Dm E Am A
Dm Am E Am
o a o e..

(Chorus)
G C G C
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
G C
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
E Am
tapi balesane njerukno tatu ati..

G C G C
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
G C
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
E Am
tapi balesane njerukno tatu ati..
E F G Am
tapi balesane njerukno tatu ati..

Chord Original

(Intro) Em Em Am Em
Am Em C B Em B

Em D Em
tatu mbeset ati iki..
C Em
banyu moto.. deres mili ing pipi..
Am Em
yen ngelingi lakon uripku iki
B Em B
ra pisan pindo.. di loro ati..

Em D Em
ambyar.. saiki wes ambyar
C Em
janji tresno.. amung dadi kenangan..
Am Em
duduhono salahku iki opo
B Em
kowe tego mentolo medotne tresno..

(Intro) Am Em B Em
o a o e..

(Chorus)
D G D G
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
D G
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
B Em
tapi balesane njerukno tatu ati..

(Interlude) Am Em Am B Em E
Am Em B Em
o a o e..

(Chorus)
D G D G
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
D G
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
B Em
tapi balesane njerukno tatu ati..

D G D G
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
D G
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
B Em
tapi balesane njerukno tatu ati..
B C D Em
tapi balesane njerukno tatu ati..

Via Vallen – Mbukak Jaitan

Lirik Lagu

Leave A Reply

Your email address will not be published.