Home / Chord / Via Vallen – Nasibe Wong Ra Duwe

Via Vallen – Nasibe Wong Ra Duwe

Via Vallen Nasibe Wong Ra Duwe Chord

    C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C            Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
 Urip neng alam ndunyo
Ming dinggo sementoro
Am
 Kabeh kuwi amung titipan
soko sing Kuoso
Dm
 Ono sing berlimpah arto
Lan sing urip rekoso
G
 Nanging sak tenane
menungso kui kabeh podo

Dm
 Opo iki nasibe wong ra nduwe
     C
Neng ndi wae nggone uripe
Am
Mesti di ece
  C
Nanging aku percoyo
   G
Gusti Alloh mboten sare
  C
Sabar lan sregep ibadah
    C
Ben padang dalane

Am                 Em
Opo salahe nek aku wong ora nduwe
     F                G         C
Aku ncen kere nanging ojo mbok ece

    Am
Aku ra ngganggu kowe
      Em
Ora tau njaluk kowe
      F                      G
Mergo aku.. sregep nyambut gawe.. hoo..

(Chorus)
  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
 Tak tompo sak ikhlase
Am
 opo sing wis dadi kahanane
      Dm               G
Wong ora nduwe.. Aku rapopo

Dm                    C         Am
 Nanging ojo nganti dewe cilik ati
     C             G       C
Percoyo kabeh kuwi ono dalane..

 Am
Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
    Em
Ben awakke dewe isih duwe masa depan
 F                      G
Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
  C
Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan

  Am
Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
  Em
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
 F
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
  G
Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan

(Chorus)
  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo

  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo..

Via Vallen – Nasibe Wong Ra Duwe

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Tipe-X – Biar Nggak Penasaran

Tipe-X Biar Nggak Penasaran Chord

Tipe-X – Biar Nggak Penasaran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes