Home / Chord / Via Vallen – Ngenteni Ati

Via Vallen – Ngenteni Ati

Via Vallen Ngenteni Ati Chord

(Intro) Am G Dm Am
Am G Dm Am
Dm Am E Am
Dm Am E Am E

Am G
semilire angin..
F C
sing dadi saksi
Dm Am
anggonku ngeteni
E
ati sing tak kangeni

Am G
rendeng nganti ketigo
F C
suwe sing tak rasakno
Dm Am
opo ora rumongso
E
sliramu sing ning kono

(Intro) Am G Dm Am
Dm Am E Am

Am G
batin perih sing tak roso
F C
soyo nambah nyikso
Dm Am
nanggung suwene kangen
E
suwe olehku mendhem..

(Chorus)
Am
sing tak jaluk mugo biso
G
mlaku bareng keloronan
F
nglakoni urip nang ndunyo
E
indahe kebak katresnan
Am
mugo kowe ndang elingo
G
bali mulih nyambung tresno
F
sing wes suwe mbok tinggalno
E
adoh jarak pisah rogo..

(Interlude) Am G F E
Am G F E

(Chorus)
Am
sing tak jaluk mugo biso
G
mlaku bareng keloronan
F
nglakoni urip nang ndunyo
E
indahe kebak katresnan
Am
mugo kowe ndang elingo
G
bali mulih nyambung tresno
F
sing wes suwe mbok tinggalno
E
adoh jarak pisah rogo..

Am
sing tak jaluk mugo biso
G
mlaku bareng keloronan
F
nglakoni urip nang ndunyo
E
indahe kebak katresnan
Am
mugo kowe ndang elingo
G
bali mulih nyambung tresno
F
sing wes suwe mbok tinggalno
E Am
adoh jarak pisah rogo..

Chord Original

(Intro) Gm F Cm Gm
Gm F Cm Gm
Cm Gm D Gm
Cm Gm D Gm D

Gm F
semilire angin..
D# A#
sing dadi saksi
Cm Gm
anggonku ngeteni
D
ati sing tak kangeni

Gm F
rendeng nganti ketigo
D# A#
suwe sing tak rasakno
Cm Gm
opo ora rumongso
D
sliramu sing ning kono

(Intro) Gm F Cm Gm
Cm Gm D Gm

Gm F
batin perih sing tak roso
D# A#
soyo nambah nyikso
Cm Gm
nanggung suwene kangen
D
suwe olehku mendhem..

(Chorus)
Gm
sing tak jaluk mugo biso
F
mlaku bareng keloronan
D#
nglakoni urip nang ndunyo
D
indahe kebak katresnan
Gm
mugo kowe ndang elingo
F
bali mulih nyambung tresno
D#
sing wes suwe mbok tinggalno
D
adoh jarak pisah rogo..

(Interlude) Gm F D# D
Gm F D# D

(Chorus)
Gm
sing tak jaluk mugo biso
F
mlaku bareng keloronan
D#
nglakoni urip nang ndunyo
D
indahe kebak katresnan
Gm
mugo kowe ndang elingo
F
bali mulih nyambung tresno
D#
sing wes suwe mbok tinggalno
D
adoh jarak pisah rogo..

Gm
sing tak jaluk mugo biso
F
mlaku bareng keloronan
D#
nglakoni urip nang ndunyo
D
indahe kebak katresnan
Gm
mugo kowe ndang elingo
F
bali mulih nyambung tresno
D#
sing wes suwe mbok tinggalno
D Gm
adoh jarak pisah rogo..

Via Vallen – Ngenteni Ati

About Lirik lagu Terbaru

Check Also

Husein Alatas – Itu Dosa

Husein Alatas Itu Dosa Chord

Husein Alatas – Itu Dosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free WordPress Themes